Home

Nieuws

Nieuw merk: ‘Wageningen University & Research’

Wageningen University en onderzoeksinstituten gaan vanaf september verder als één merk: ‘Wageningen University & Research’.

Onderzoeksinstituten zoals Alterra, LEI, Imares en Central Veterinary Institute hanteren voortaan respectievelijk de namen ‘Wageningen Environmental Research’, ‘Wageningen Economic Research’, ‘Wageningen Marine Research’ en ‘Wageningen Bioveterinary Research’.

Combinatie van universiteit en marktgerichte onderzoeksinstituten

Door zich als één organisatie te presenteren, wil Wageningen University & Research (WUR) beter duidelijk maken waar zij voor staat: een combinatie van een universiteit en marktgerichte researchinstituten, die zowel in Nederland als internationaal uniek is.

Juridisch geen veranderingen

Juridisch blijft de structuur van de organisatie gelijk. Wageningen University behoudt zijn huidige juridische naam en de Stichting Landbouwkundig Onderzoek (Stichting DLO) krijgt de juridische naam Stichting Wageningen Research.

Of registreer je om te kunnen reageren.