Home

Nieuws 1 reactie

Stallen schoonspuiten met een geurtje

Agrarisch toeleverancier MS Schippers brengt een geparfumeerd inweekmiddel op de markt voor het reinigen van veestallen.

Volgens de leverancier heeft het middel dezelfde werkzaamheid als de ongeparfumeerde versie. De toegevoegde geurmiddelen maken het schoonspuiten van stallen een stuk aangenamer omdat het de geur van stalvervuiling maskeert, beweert de toeleverancier. Voor zover bekend is de introductie van een stalreinigingsmiddel dat zorgt voor een prettig geurtje tijdens het schoonspuiten een primeur in Nederland. Het inweekmiddel is geschikt voor toepassing in runder-, varkens- en pluimveestallen en het kost niets extra’s ten opzichte van het traditionele inweekmiddel zonder geurstoffen.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.