Home

Nieuws

Waterschap druk met afhandeling claims

Waterschap Aa en Maas werkt aan de afhandeling van 192 claims en waarschuwt dat dit tijd kost.

Het waterschap zegt met ruim 80% van de claimanten al in contact te staan. Het bepalen van de omvang van de schade en het beoordelen van de mogelijke aansprakelijkheid, gaat tijd kosten. Tot en met woensdag 13 juli heeft waterschap Aa en Maas 192 schadeclaims ontvangen.

Iedere claim afzonderlijk behandeld

De weerssituatie was volgens het waterschap zeer extreem, het aantal claims is hoog en iedere claim wordt afzonderlijk behandeld. Dit betekent dat medewerkers van het waterschap bij iedere indiener afzonderlijk langs gaan en van iedere kwestie een opnamerapport maakt.

Lees meer over de wateroverlast

Of registreer je om te kunnen reageren.