Home

Nieuws 2 reacties

Co Verdaas naar Raad voor leefomgeving en infrastructuur

Co Verdaas treedt toe tot de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli). De ministerraad heeft ingestemd met het voorstel van minister Melanie Schultz van Haegen om vijf nieuwe leden te benoemen. Vijf leden worden herbenoemd.

Verdaas was deze regeringsperiode kort staatssecretaris van Economische Zaken. Hij vertrok in verband met verkeerde declaraties in zijn functie als gedeputeerde van Gelderland. Ook Krijn Poppe, econoom bij LEI Wageningen UR, is toegetreden tot de Rli.
De vijf leden die zijn herbenoemd zijn: Jan Jaap de Graeff, Marjolein Demmers, Pieter Hooimeijer, Niels Koeman en Annemieke Nijhof.

Naast Verdaas en Poppe zijn Lorike Hagdorn, Jeroen Kok en Ellen Pepper lid geworden van de Rli.

Maatschappelijke vraagstukken

Rli behandelt maatschappelijke vraagstukken van wonen, stad en ruimtelijke ordening, milieu en klimaat, landbouw, voedsel en natuur, water, verkeer en vervoer, ruimtelijke economie, energie en veiligheid. De benoeming geldt voor de periode van 1 augustus 2016 tot 1 augustus 2020.

Laatste reacties

  • evanderpasch1

    Ze nemen verdaas dus gewoon aan ondanks verkeerde declaraties

  • agratax(1)

    Kunnen we wachten op het volgende Bonnetjes schandaal. Want de praktijk leert, dat de mens zich nogal eens meerdere keren aan dezelfde steen stoot. Waren het maar ezels.

Of registreer je om te kunnen reageren.