Home

Nieuws 10 reacties

RVO: alle betalingsrechten voor 2015 vastgesteld

De betalingsrechten 2015 zijn inmiddels voor alle aanvragers vastgesteld. Van de Gecombineerde Opgave 2016 is 18% van het totale aantal opgaven binnen. Dat meldt uitvoeringsorganisatie RVO.nl.

Boeren die nog geen bericht hebben ontvangen van de vastgestelde betalingsrechten in 2015, kunnen via 'Mijn dossier' het aantal rechten en de waarde ervan bekijken. Het besluit met de toekenning of een eventuele afwijzing ontvangen ze binnen 2 weken na vandaag, aldus RVO.nl. Eind maart heeft Martijn van Dam, staatssecretaris van Economische Zaken in een brief aangekondigd dat alle aanvragen op 21 april vastgesteld zouden zijn.

Inmiddels 12.000 opgaven 2016 binnen

Voor het jaar 2016 zijn inmiddels ruim 12.000 Gecombineerde Opgaven ingediend. Dat is 18% van het totale aantal aangeschreven boeren en tuinders. Uiterlijk 15 mei 2016 moet de Gecombineerde Opgave 2016 zijn ingediend.

<em>Illustratie: RVO.nl</em>
Illustratie: RVO.nl

Laatste reacties

 • maiskolf

  En wanneer gaan we uit betalen?
  Stelletje.....

 • alphons1

  zeg da wel. ik heb ook nog nie gebeurd. stelletjes ...

 • mariapeel

  Zeer slecht buitenland krijgt iedereen in het zelfde jaar als aanvraag. Nederland zegt dat ze mogen wachten tot 31-6 wat ook wel eens gelogen kan zijn

 • J.W. de Kloet

  en nu uit betalen lamzakken wij hebben nog steeds geen euro gezien.

 • Farmer4life2

  Wij ook nog niet.
  Één ding scheelt. Je kunt het straks gebruiken

 • koster

  ze zijn inderdaad vastgesteld, maar of wij ook duidelijkheid krijgen voor 15 mei over het bezwaar wat we nog moeten indienen dat is maar de vraag. Want het bezwaar kunnen we nog niet indienen want we weten de reden voor de gedeeltelijke afwijzing nog niet. Die brief die komt nog. Lekker is dat

 • Ja ja

 • Sjarlie

  Het is toch wel ver gekomen dat de hardwerkende boer die dag en nacht in de weer is met zijn bedrijf moet schooien bij dat stelletje klootzakken om wat centen bijeen te sprokkelen terwijl ze zelf een vertrekkersregeling krijgen van 75.000. euro omdat er teveel ambtenaren zijn.

 • aardappelboer

  hee dat klopt, koster zo'n brief heb ik ook gehad. Wat is er moeilijk aan om na vaststelling het bedrag te betalen??

 • maiskolf

  Niet moeilijk . Paar banknummers invoeren en drukken op Enter toets.

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.