Home

Nieuws 1 reactie

Manager FrieslandCampina wordt topman Struik

Eric Schut van FrieslandCampina wordt vanaf 1 februari 2017 topman van Struik Foods, dat onder meer soepen, sauzen en hotdogs maakt.

Schut vervangt Hans Ernest, die zowat twee jaar geleden is aangesteld om als veteraan in de voedingsmiddelenwereld de resultaten te verbeteren. Struik kwam in financieel zwaar weer door een jarenlang slepend conflict met blikleverancier Ardagh uit Deventer. Ernest is de pensioengerechtigde leeftijd reeds gepasseerd.

De aanstelling van Schut is een besluit van grootaandeelhouder Hans Struik en de familie Van Drie, die via investeringsvehikel Fratelli eerder een groot belang nam in het bedrijf. Schut was bij FrieslandCampina verantwoordelijk voor de retailmerken in Europa.

Eén reactie

  • Farmer4life2

    Zijn genoeg mensen bij RFC die een plekje elders zoeken....

    Ik hoorde laatst dat de politieke cultuur intern bij RFC een slangenkuil was..... nou Joosten, doorbreek eens iets in plaats van dat er veel vervangers moeten worden gezocht..

    Was onder Kees niet zó....

Of registreer je om te kunnen reageren.