Home

Nieuws 4 reacties

Fosfaatrechten maken tongen los op social media

Een selectie uit de berichten op social media.

Laatste reacties

 • ...............

  Dus Martijntje gaat deze week naar Brussel. Weet ie wel eens waar dat ligt?????????

 • Bennie Stevelink

  @stippellijntje, jij denkt dat Martijn van Dam een sulletje is?
  In goed ingevoerde kringen gaat men ervan uit dat hij juist een uiterst sluwe vos is. Men gaat ervan uit dat hij donders goed wist dat de fosfaatwet die per 1-1-2017 ingevoerd moest worden in Brussel afgewezen zou worden. Hij zou dit met opzet hebben laten gebeuren in een eerste poging om te bewerkstelligen dat wij de derogatie kwijt raken.

 • Snel

  Bennie heft t ook door, de rest van Nederland gelooft de politiek. Wordt wakker.

 • parnas

  Weet niet of van Dam snapt dat hij de hele melkveehouderij om zeep helpt. Volgens Romein waren er teveel koeien bijgekomen omdat de melkprijs slecht was. Nou Kees ze worden nu uit alle hoeken gehaald nu de melkprijs stijgt. Hoe ga je dit nu uitleggen aan degene die nog steeds de voorkeur geven aan gesloten bedrijven, Of ga je nu eindelijk eens met van Dam overleggen dat degene die dit nu doen straks geen premie, mocht die er komen, geven. Steeds meer gezinnen weten niet meer waar ze aan toe zijn. Wanneer komt er eens een einde aan die onzekerheden.

Of registreer je om te kunnen reageren.