Home

Nieuws 1 reactie

Acta mag Agrovision-eigenaar CoMore overnemen

Acta mag CoMore overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument en Markt bepaald. CoMore is eigenaar van de in de agrosector bekende dienstverleners Agrovision en Verin.

Acta brengt CoMore onder bij haar dochter Kiwa. Kiwa en CoMore zijn volgens Acta samen in staat internationaal een onestopshop te vormen voor keuringen, inspecties, certificering, monstername en toegesneden informatie- en ICT-diensten.

Managementsoftware voor agrariërs

Comore is bijvoorbeeld eigenaar van Agrovision, dat agrariërs managementsoftware levert, en Verin, dat de deelnemers van de IKB-systemen in de varkenshouderij, rundveehouderij en pluimveehouderij certificeert.

Certificering veevoerbedrijven

Kiwa certificeert onder meer veevoerbedrijven die mee willen doen aan de GMP Diervoedersector-standaard. De kennis en ervaring van CoMore vormen volgens Acta een uitstekende aanvulling op het bestaande portfolio van Kiwa op het gebied van internationale keuringen van groente en fruit, logistiek, opslag en hygiëne.

Eén reactie

  • vdHeijkant

    "onestopshop" een prachtige engelse term. Maar het betekend dat je weer geen enkele keus hebt, en dat ze voor de diensten die ze leveren zo veel kunnen vragen als ze willen!

Of registreer je om te kunnen reageren.