Home

Nieuws 4 reactieslaatste update:11 jan 2016

Inbreker klemgezet met trekker

Een inbreker is door zijn 66-jarige slachtoffer klemgezet met een trekker en kon daardoor niet ontkomen. Zo kon de inbreker worden gearresteerd.

Een inbreker is opgepakt in Bodegraven (Z.-H.) nadat hij door zijn 66-jarige slachtoffer was klemgezet met een trekker. Het landbouwvoertuig versperde de weg van de vluchtauto.

Inbreker spoot slachtoffer in gezicht met bijtende vloeistof

De bewoner kwam de inbreker tegen bij zijn woning. De dief, die met twee koffers wilde vertrekken, spoot hem daarop een bijtende vloeistof in het gezicht. Het slachtoffer kon desondanks vanuit zijn woning de politie waarschuwen en even later toen zijn zicht was opgeklaard, zag hij de inbreker in een auto stappen. De 66-jarige twijfelde niet en zette met zijn tractor de auto vast. De gewaarschuwde agenten deden de rest.

Verdachte is man zonder vaste woon- of verblijfplaats

De inbraak was vrijdag al, maar de politie maakte er zondag pas melding van. De 43-jarige verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplek. In de auto zat een vrouw achter het stuur, die niks met de inbraak te maken had.

Laatste reacties

 • info104

  Helaas is die vrouw net zo slecht als die inbreker, een normaal mens gaat niet met zón man om, maar zij zal ook wel niks te verliezen hebben. Even boven zee loslaten dan kunnen ze samen gaan vissen.

 • ed12345

  Een vrouw achter het stuur die niets met de inbraak te maken had!!!!????? Ja schat ik ga even een plasje doen bij die mensen !! en komt met 2 koffers terug !!!!!!!!

 • vdschaar

  Kijk ook eens op geen stijl.nl, een ijzersterk verhaal van een boer uit Flevoland ingezonden...

 • vdschaar

  .

Of registreer je om te kunnen reageren.