Home

Nieuws 2 reacties

Eerste tractoren op weg naar Parijs

Brest – Zo'n vijftien tractoren uit de regio Finistère, Bretagne, zijn dinsdagochtend met veel vertoon op weg gegaan naar Parijs. Daar nemen ze donderdag deel aan de massademonstratie van Franse boeren voor betere prijzen.

Volgens de plannen van de boerenbond FNSEA zullen er zeker 1.000 tractoren in de protesttocht door de Franse hoofdstad meerijden, maar het ziet er naar uit dat dat er uiteindelijk een stuk meer zullen zijn. De naar Parijs oprukkende colonnes trekkers zullen naar verwacht de komende dagen voor het nodige oponthoud zorgen op de Franse autowegen.

Aanrijroutes Parijs komen vast te staan

De VID waarschuwt dat donderdag de belangrijkste aanrijroutes naar Parijs vast komen te staan door langzaamrijdende trekkers. Op de A1 vanuit Lille, A4 vanuit Straatsburg, A10 vanuit Bordeaux en A11 vanuit Le Mans worden honderden tractoren verwacht. Ook op vrijdag, als het gezelschap naar huis trekt, worden files verwacht.

Laatste reacties

  • Gerd

    Gelinkten door gaan na Brussel 

  • Gerd

    Gelijk 

Of registreer je om te kunnen reageren.