Home

Nieuws

Van der Vorst nieuwe LEI-baas

Den Haag - Jack van der Vorst (1970) volgt Laan van Staalduinen op als directeur van de Social Sciences Group (SSG) van Wageningen UR.

Het landbouw-economisch instituut LEI maakt onderdeel uit van SSG. Van Staalduinen kondigde eerder dit jaar aan per 15 september te vertrekken. Van der Vorst promoveerde in 2000 aan Wageningen UR, waar hij sinds 2005 hoogleraar en leerstoelhouder Operations Research and Logistics is.

Topsector Agri & Food

Raoul Bino, algemeen directeur van de Agrotechnology & Food Sciences Group van Wageningen UR, heeft tijdelijk het roer van Van Staalduinen overgenomen. Bino treedt per 1 september toe tot het topteam van de topsector Agri & Food. Bino volgt Martin Kropff op, die een functie in het buitenland heeft aanvaard.

Aalt Dijkhuizen is voorzitter van het topteam. Bino krijgt binnen het topteam de taak invulling te geven aan de kennisinstellingen binnen de topsector. In de topsector werken overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen samen.

Of registreer je om te kunnen reageren.