Home

Nieuws 1 reactie

Trekker rijdt restaurant binnen

Wijdewormer - Een restaurant in Wijdewormer heeft flinke schade opgelopen nadat een trekker er naar binnen was gereden. Volgens de politie was er niemand in het pand en zijn er geen gewonden gevallen. Even dreigde instortingsgevaar.

De brandweer bekijkt met bouw- en woningtoezicht hoe ze de beschadigde gevel stabiel kunnen krijgen.

Het gaat om restaurant Mario, dat aan een dijk in landelijk gebied ligt. Mario Uva opende het restaurant eind jaren zestig en werd de eerste Italiaanse chef in Nederland met een Michelinster. Eind 2013 overleed hij, vlak voor een van zijn regelmatige ritjes naar Italië waar hij zijn waren op de markt kocht.

Zijn zoon zette het bedrijf voort. Ook hij krijgt veel erkenning. Zo ging de Restaurant Award (een prijs van chef-koks) voor beste Italiaanse restaurant naar Mario.

Eén reactie

  • ...............

    Zal dan wel met een Landini of Mc Cormick gebeurd zijn!

Of registreer je om te kunnen reageren.