Home

Nieuws 1 reactie

Leertrajecten voor individuele bestuurders

Zwolle - Op 1 september start de LTO Noord Academie. Dit is een Academie met verschillende leertrajecten voor bestuurders van onder andere LTO Noord en een talentenprogramma voor jong aanstormend bestuurlijk talent.

Doel van de Academie is bestuurlijke ontwikkeling van individuele bestuurders. Het programma dient een kweekvijver te zijn van nieuwe talentvolle bestuurders.

Jonge, talentvolle bestuurders

"We vinden het heel belangrijk dat onze bestuurders zich blijven ontwikkelen," vertelt Annet Murre van de LTO Noord Academie. "Uiteindelijk vertaalt zich dat in bestuurders die beter op hun taak zijn uitgerust en daardoor betere belangenbehartigers worden voor onze leden". Het talentenprogramma richt zich op de jongere bestuurders die hiervoor geselecteerd worden. "Jonge, talentvolle bestuurders moet je koesteren en daar willen we graag in investeren", zegt Murre.

Leertrajecten en inspiratiesessies

Bestuurders kunnen kiezen uit twee leertrajecten, namelijk 'besturen en leiding geven' en 'besturen in een veranderende wereld'. Deze trajecten bestaan uit zes inspiratiesessies. Daarnaast kunnen de bestuurders ook verschillende masterclasses volgen, bijvoorbeeld over onderhandelen of projectmatig werken. Naast LTO bestuurders kunnen ook bestuurders van aanverwante organisaties, zoals VVK Nederland, tegen een kleine vergoeding deelnemen aan de leertrajecten. De verschillende sessies en workshops vinden plaats in het Dominicanenklooster in Zwolle.

Eén reactie

  • schoenmakers1

    zouden ze niet beter in frankrijk les kunnen gaan halen?

Of registreer je om te kunnen reageren.