Home

Nieuws 8 reacties

Dikkers is gezeur op Twitter zat

Den Haag - Landbouwwoordvoerder Sjoera Dikkers van de PvdA stopt met Twitter.

In een verklaring voor haar afscheid van Twitter meldt ze dat ze het gezeur op Twitter zat is. "Er zijn op Twitter heel aardige mensen, die heb ik ook netjes bedankt. Maar er zijn ook mensen, vaak in de varkenshouderij, die meteen losgaan en altijd op de persoon spelen; heel kwetsend. Ik ben ook maar een mens." Ze zegt die negativiteit zat te zijn.

Bovendien, zegt Dikkers, vindt ze 140 tekens per bericht te weinig om een genuanceerde mening te kunnen geven. "Ik ben daar niet zo van. Er zijn zoveel grijstinten, die kan ik daar niet in kwijt."

Laatste reacties

 • daan1908


  De  PVDA  is  mooi  op  weg  naar  0  zetels   .  Het  is  pure  arrogantie  wat  hier  ten  toon  wordt  gespreid  door  iemand  genaamd  volksvertegenwoordiger.

 • mbm

  Prima dat zij stopt als haar tweets van de kwaliteit zijn als de reactie op boeren in dit artikel. Fijn twitteren vanaf het pluche, en zo makkelijk oordelen, he? Tekenend voor PvdA (D) mentaliteit.

 • leftturn

  ik schat zo in, dat ze zelf haar mail niet hoeft te screenen op ongewenste berichten.
  op zich jammer, is wel een manier om iets onder de aandacht te brengen.

 • Mozes

  Ik heb ook een Twitteraccount maar doe er helemaal niets mee. Ik vind Twitter nog steeds een heel raar iets. 
  Twitter is ideaal voor mensen als Marianne Thieme en Wilders: op onderbuik gevoelens gerichte one liners de wereld in slingeren. 

 • zon

  Laat ze ook gelijk stoppen met politiek.

 • ...............

  Laten ze gaan doen waar ze voor ingehuurd zijn ipv tijdens elke vergadering met de telefoon in de klauwen te zitten.

 • Martin Oldenhof

  Twitter is een open (social) medium, maar je kunt het afschermen (heb ik ook gedaan) alleen volgers zien wat ik Twitter. Het is verder een mooi communicatiemiddel om dingen onder de aandacht te brengen.
  Maar als je niet tegen kritiek (op zo'n manier) kunt en er daarom maar mee stopt, moet je je toch afvragen of je als 2e kamerlid wel geschikt bent.

 • leftturn

  als je na een vleesschandaal twittert dat je maar moet stoppen met vlees eten, roep je ook wel wat over jezelf af. ze mogen zelf alles roepen over de waan van de dag, maar als ze zelf aan de beurt komen is het opeens verboden.
  wel los van het feit, dat schelden oid er niet bij hoort. snedige opmerkingen daarentegen grenzen aan humor, maar mijn mening.
  het is wel zorgelijk, dat prikkels vanuit de samenleving nu minder goed binnen zullen komen.
  erg eenzijdig bekeken, ik heb mevrouw dikkers nooit schande horen roepen over wat onze wakkere dierenvrienden en consorten allemaal op twitter gooien. en als je denkt dat boeren weinig populair zijn, volg eens wat jagers. die staan blijkbaar nog onder ons op de ladder.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.