Home

Nieuws 2 reactieslaatste update:31 jul 2015

Boeren laten Nederlandse vrachtwagen leeglopen

Bethane - Vlaamse boeren hebben een Nederlandse vrachtwagen geladen met veevoer laten leeglopen.

De boeren trekken de hendel open als een chauffeur van Hendriks Group zijn tankwagen net geladen heeft met veevoer. Een woordvoerder van Hendriks is verontwaardigd. "Belachelijk! Dit is vernietiging van product. Toen de chauffeur probeerde de hendel te sluiten, werd hij door tien boeren tegengehouden. De wagen staat op het terrein van een bezette Belgische fabriek, hij kan er niet op of af. Was hij maar vijf minuten eerder geweest."

Laatste reacties

  • Burnetti

    Kloothommels. Deze grimmigheid gaat verkeerd lopen.

  • wpg

    als we in de agrarische sector allemaal de koppen bij elkaar steken... konden we het een stukje beter maken als dat het nu is. De reactie van deze woordvoerder verklapt al genoeg.... ikke ikke ikke en de rest kan stikken. 

Of registreer je om te kunnen reageren.