Home

Nieuws 4 reacties

RVO.nl langer bereikbaar voor vragen over meitelling

Den Haag - Het indienen van de Gecombineerde opgave kan nog tot en met maandag 15 juni. RVO.nl verwacht deze laatste dagen grote drukte. Daarom zijn de tijden verruimd waarop boeren met vragen kunnen bellen.

Aanstaande maandag is RVO.nl zelfs tot middernacht bereikbaar op het telefoonnummer 088-0424242.

De openingstijden zijn:
Donderdag 10 tot en met vrijdag 12 juni: 08.30 - 22.00 uur
Zaterdag 13 en zondag 14 juni: 08.30 - 17.00 uur
Maandag 15 juni: 08.30 - 00.00 uur

Maximaal aantal

Een maximaal aantal mensen kan tegelijkertijd de Gecombineerde Opgave doen. Zo voorkomt RVO.nl dat het systeem overbelast raakt en niet meer toegankelijk is. Vanwege drukte overdag is het verstandig de opgave dan voor 10 uur 's ochtends of na 16.00 uur te doen. Indienen kan dag en nacht. De Gecombineerde opgave kan worden ingediend voor mijn.rvo.nl.

Nog 27 procent

Donderdag 11 juni moest nog 27 procent (ruim 22.000) van de opgaven ingediend worden. Een dag eerder was dat 29 procent. Staatssecretaris Dijksma van Economische zaken noemde toen in de Tweede Kamer een percentage van 20 procent van de aanvragen die nog binnen moesten komen. Dat lagere percentage betrof het aantal ontvangers van een bedrijfstoeslag. Niet alle bedrijven die een aanvraag in moeten leveren vragen ook een bedrijfstoeslag aan. Als de aanvraag na 15 juni wordt ingediend wordt een korting toegepast op de uitbetaling van subsidies volgens het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid.

Laatste reacties

 • kuiken007

  heb de laatset paar dagen een antal keren geprobeert, telkens likt het niet om er in te komen!!!!

 • hstroek

  Ik kan bovenstaande bevestigen.
  Reeds meer dan 10 x geprobeerd. Iedere keer donderen.
  heb wel waardering voor de medewerkers van RVO, zij trachten je TOP bij te staan maar als systemen haperen dan houd het op.
  korten na 15 juni is te bizar voor worden als je reeds zoveel pogingen hebt gedaan

 • Wiegehts

  Als je het niet voor 15 juni red hoe had je het dan gedaan als ut 15 mei wasgebleven?

 • aardappelboer

  Ben al vanaf begin mei bezig en heb eindelijk begin van de week het kunnen verzenden door al het gedonder met RVO. Een waarschuwing voor allen, alles wat ze beloven kunnen ze niet waarmaken, ze mogen u alleen verwijzen naar bijlages e.d. Een medewerker van RVO had toegezegd dat ik het zo en zo in moest vullen, bleek dus dat het zo helemaal niet kon en na overleg moest ik in dat perceel nog maar even een ander gewas inzaaien???? Hoe dom zijn ze nu, tis juni.Sorrysorry zeggen ze we hadden het toch niet goed, ja daar heb ik wat aan, kost me duizende euro's. Klacht ingediend, antwoord; een medewerker mag nooit geen toezegging doen en het is je eigen verantwoordelijkheid als het fout is, hoezo ik vraag toch om bevestiging aan RVO over bepaalde vragen en dan mag ik toch verwachten dat ze een correct antwoord geven, dus niet en ze sturen ook geen bevestiging wat ze zeggen. Kortom tis dit jaar een grote puinhoop en het heeft me meer dan 80 uur gekost om de boel klaar te krijgen.

Of registreer je om te kunnen reageren.