Home

Nieuws 2 reacties

Mijn.rvo.nl niet langer alleen agrarisch

Den Haag - Mijn.rvo.nl is niet langer het klantportaal voor alleen boeren. Door het samengaan van de twee websites rvo.nl en mijn.rvo.nl wordt de laatstgenoemde het kanaal voor heel ondernemend Nederland om er diensten (digitaal) af te nemen.

Mijn.rvo.nl was tot voor kort hét klantportaal voor de agrarische ondernemer. Door het samengaan van de twee websites is het merendeel van de informatie van deze site inmiddels overgeheveld naar www.rvo.nl, laat de uitvoeringsorganisatie weten.

Op het klantportaal mijn.rvo.nl staan na vandaag niet alleen agrarische onderwerpen, maar ook informatie over andere bedrijfstakken.

Meer digitaal indienen

Het samengaan van de twee sites is een stap naar een toekomst waarin RVO.nl zo veel mogelijk aanvragen en registraties digitaal wil aanbieden en verwerken. "Mijn.rvo.nl wordt daartoe de komende jaren verder ontwikkeld tot een multifunctioneel transactiekanaal, waar bezoekers hun aanvraag van begin tot eind kunnen volgen in hun eigen dossier", aldus de Rijksdienst op zijn vernieuwde website.

Laatste reacties

  • J en M

    Werd ook hoog tijd de boel weer eens over de kop te gooien. het zou een ste overzichtelijk worden....

  • joohoo

    Ze waren toch al niet bereikbaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.