Home

Nieuws 1 reactie

Geen hoorzitting, wel gesprek over jacht

Den Haag - De Partij voor de Dieren, GroenLinks en de SP gaan volgende week praten met deskundigen over de gevolgen van het jachtakkoord van PvdA en VVD. De partijen wilden een hoorzitting voor de gehele Tweede Kamer houden, maar een meerderheid zag daarvan af.

Wie de partijen uitnodigen is nog niet duidelijk. Doel van de bijeenkomst is meer helderheid uit het veld te krijgen over de gevolgen van de wijzigingsvoorstellen van PvdA en VVD, waarin onder andere is vastgelegd dat maatschappelijke organisaties een taak krijgen bij het Faunabeheer.

De Kamer stemt volgende week dinsdag over het initiatief van de Partij voor de Dieren om geen bejaagbare soorten meer in de wet op te nemen. Woensdag is het gesprek tussen de deskundigen en de PvdD, SP en GroenLinks. Volgende week donderdag wordt verder gedebatteerd over het wetsvoorstel van het kabinet en de wijzigingsvoorstellen die daarop zijn ingebracht.

Eén reactie

  • PetervanKempen


    Hoe kan er nu een gesprek plaatsvinden van hun 'deskundigen' over jacht en beheer als die genoemde partijen die gezien hun kretelogie en onzin beweringen klaarblijkelijk niet hebben?

    Raadsels......

Of registreer je om te kunnen reageren.