Home

Nieuws

Dick Boer gaat fusiebedrijf Ahold-Delhaize leiden

Zaandam - Topman Dick Boer van Ahold krijgt de leiding over het nieuwe fusiebedrijf Ahold-Delhaize.

Het hoofdkantoor komt in Nederland te staan. Dat meldden ingewijden dinsdag tegen het ANP.

De fusiegesprekken tussen supermarktconcern Ahold en zijn Belgische branchegenoot Delhaize bevinden zich in de afrondende fase, maar een definitief akkoord is er nog niet. Zodra het zover is, volgt een persbericht, lieten de twee bedrijven dinsdag weten naar aanleiding van mediaberichten.

Op 12 mei bevestigden Ahold en Delhaize dat zij praten over een mogelijke combinatie van hun activiteiten. Eerder waren daar berichten over verschenen in Vlaamse media, tot ongenoegen van onder meer de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), die Ahold om opheldering heeft gevraagd.

Of registreer je om te kunnen reageren.