Home

Nieuws

'Wet Werk en Zekerheid gaat zo niet werken'

Den Haag - LTO-voorman Albert Jan Maat is woedend op Tweede Kamerlid Anne Mulder (VVD). Mulder had in een reactie op Maats kritiek op de terugwerkende kracht van de transitievergoeding in de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) voor BNR radio gezegd dat LTO wel erg laat komt met zijn kritiek.

De WWZ gaat 1 juli al in. Mulder: "Ik zal niet zeggen dat ze hebben zitten slapen, maar ik heb ze tot nu toe niet gehoord".
"Wat een grote flauwekul!", zegt Maat verontwaardigd. "Ik ben nog persoonlijk bij hem langs geweest en hij heeft alle informatie van me gehad. Hij is nota bene van de VVD, laat maar eens zien dat je wat voor werkgevers doet! Zoals de WWZ nu is opgezet werkt het averechts en wordt flexwerk nog flexibeler. Mensen staan nog eerder op straat, dat wil niemand."

Of registreer je om te kunnen reageren.