Home

Nieuws 1 reactie

VVD bezorgd over bereikbaarheid RVO.nl voor Gecombineerde Opgave

Den Haag - VVD-Kamerlid Helma Lodders maakt zich zorgen over de slechte bereikbaarheid van RVO.nl en de beperkte informatievoorziening over de Gecombineerde Opgave. Ze heeft Kamervragen gesteld.

De website waar boeren hun gegevens in moeten dienen, is volgens Lodders met enige regelmaat niet bereikbaar vanwege overbelasting. Lodders vindt dat ondernemers niet verantwoordelijk gehouden mogen worden voor verkeerde en beperkte informatie van RVO.nl.

Eerder stelde ook de SGP Kamervragen, onder andere nadat melkveehoudersvakbond NMV haar zorgen had geuit over de verschillende termijnen voor indienen van de gegevens, zonder dat dit duidelijk gecommuniceerd is. Voor een groot deel is de uiterste indientermijn verschoven naar 15 juni, maar voor enkele regelingen is de deadline van 15 mei gehandhaafd.

Eén reactie

  • Martin Oldenhof

    De website (pagina's) downloaden duurt ook te lang. Dit zou eenvoudiger moeten kunnen door minder luxe site's of door snellere internetverbinding in het buitengebied.

Of registreer je om te kunnen reageren.