Home

Nieuws 1 reactie

RVO.nl rectificeert nieuwsbrief

Den Haag – Relaties van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ontvingen afgelopen maandag een digitale nieuwsbrief over de Gecombineerde Opgave 2015 met daarin een fout. In het overzicht met diverse peildata staat bij Private overeenkomst dat de peildatum hiervoor uiterlijk 14 mei is. Dit moet uiterlijk 14 juni zijn.

In een nieuwe brief corrigeert de uitvoeringsorganisatie deze fout en heeft drie peildata toegevoegd.

Opgave loopt soms vast

RVO.nl waarschuwde eerder al dat het vandaag en richting 15 juni druk kan zijn op de website. "Het is mogelijk dat u niet meteen de Gecombineerde opgave kunt opstarten. Probeert het dan later op de dag nog een keer", aldus RVO.nl op zijn site.

Om te voorkomen dat de site overbelast raakt en niet meer toegankelijk is, heeft de Rijksdienst een maximum ingesteld van het aantal mensen dat tegelijkertijd de opgave kan indienen.

Dat de applicatie van de Gecombineerde opgave en die van de opgave Percelen niet altijd even stabiel zijn, blijkt uit de reacties op sociale media. Akkerbouwer Pieter Maris grapt dat #gecombineerdeopgave wel eens trending topic kan worden op Twitter. Biologische akkerbouwer Jan Willem Bakker vraagt staatssecretaris Sharon Dijksma om enige coulance vanwege de storingen.

Eén reactie

  • tonny60

    Als een boer eens een keer een kruisje vergeet te plaatsen.......

Of registreer je om te kunnen reageren.