Home

Nieuws

NPM Capital neemt belang in Hendrix Genetics

Boxmeer - NPM Capital, een dochteronderneming van het familiebedrijf SHV Holdings neemt belang in Hendrix Genetics, leverancier van dieren en eieren voor fokdoeleinden.

De bedrijven tekende een contract waarbij NPM Capital een minderheidsbelang zal nemen in Hendrix Genetics via de uitgave van nieuwe aandelen. De verwachting is dat de transactie in de zomermaanden wordt afgerond. De meerderheid van de aandelen blijven in handen van de familie Hendrix. De bedrijfsvoering zal dan ook onveranderd worden voortgezet.Met de kapitaalinjectie verwacht het familiebedrijf zijn wereldwijde groei te kunnen versnellen. 'Wij zien nog veel mogelijkheden en rekenen erop in vijf à zes jaar in omvang te verdubbelen', licht Thijs Hendrix, president van Hendrix Genetics, toe aan het Financieel Dagblad.

Of registreer je om te kunnen reageren.