Home

Nieuws 3 reacties

Gerard Schouw verlaat Tweede Kamer

Den Haag - Gerard Schouw, landbouwwoordvoerder van D66, verlaat deze zomer de Tweede Kamer. Dat heeft D66 bekend gemaakt.

Schouw wordt per 1 augustus algemeen directeur van Nefarma, de Nederlandse Vereniging voor Innovatieve Geneesmiddelen. Schouw is twaalf jaar actief in de Haagse politiek, waarvan zeven jaar als Eerste Kamerlid en de laatste vijf jaar als Tweede Kamerlid. Daarvoor was hij actief in de lokale politiek. "Na 25 jaar in het openbaar bestuur gewerkt te hebben, is het nu tijd voor het bedrijfsleven. D66 staat er goed voor, we hebben meer leden dan ooit en de peilingen zijn gunstig. Dit is dan ook een mooi moment om aan iets nieuws te beginnen", aldus Schouw.

Laatste reacties

 • bertes

  lobbyen van bedrijven. leverd altijd goede banen op voor polieke mensen.
  wat is er in het verleden afgesproken, en dit beloofd.

 • LUCTOR

  Heeft deze man dan zoveel verstand van geneesmiddelen? Of heeft zijn politieke achtergrond gezorgd voor dit opstapje?

 • agratax2

  @Luctor. Deze goede man weet de weg in Den Haag en hoeft de meeste politici niet met U aan te spreken en daar komt bij dat D66 de komende ronde wel eens mee aan de touwtjes zou kunnen trekken. Wat is er nu mooier voor een Nefarma dan dit.

Of registreer je om te kunnen reageren.