Home

Nieuws

ForFarmers niet naar beurzen

Lochem – ForFarmers Hendrix zal dit jaar niet deelnemen aan agrarische vakbeurzen.

De voeronderneming kiest ervoor boeren en andere geïnteresseerden uit te nodigen voor relatiedagen die op 13, 20 en 27 juni worden georganiseerd op eigen productielocaties in achtereenvolgend Heijnen, Zwolle en Lochem. Een aanleiding mensen 'thuis' uit te nodigen is onder meer de naamsverandering.

Naamsverandering

ForFarmers Hendrix zal in de toekomst verder gaan als eenvoudigweg 'ForFarmers', zoals ook het moederbedrijf heet. "De onderneming organiseert eigenlijk nooit open dagen, maar het lijkt ons met alle veranderingen die op stapel zijn ook goed om mensen eens te laten proeven aan hoe ons bedrijf eigenlijk werkt", aldus woordvoerder Jos Westerhof. Naast de naamsverandering werkt ForFarmers aan een beursgang in 2016.

Anders

Of het bedrijf volgend jaar ook ervoor kiest de regie helemaal in eigen hand te houden is niet zeker, maar deelname is in elk geval geen vanzelfsprekendheid. "Eigenlijk was ForFarmers al even van de beurs af", aldus Westerhof. "Na de overname van Hendrix leek het ons goed weer aan beurzen deel te nemen. Maar nu zijn we een paar jaar verder, is de overname breed bekend en doen we het anders."

Yvon Jaspers

Presentatrice Yvon Jaspers van het programma Boer Zoekt Vrouw zal op de relatiedagen aanwezig zijn. Ook dealers doen mee aan het programma. De afgelopen jaren is het aantal agrarische vakbeurzen gegroeid, maar de schaalvergroting stelt met name de grotere bedrijven in de sector in staat zelf evenementen te organiseren. ForFarmers is het grootste mengvoerbedrijf van Europa.

Of registreer je om te kunnen reageren.