Home

Nieuws

Financieel directeur Huët verlaat Unilever

Rotterdam - Jean-Marc Huët vertrekt in oktober als financieel directeur van Unilever, een van de grootste voedingsconcerns ter wereld. Hij wordt opgevolgd door de de 48-jarige Graeme Pitkethly. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend.

De 46-jarige Huët vervult zijn huidige functie sinds januari 2010. Hij stelde het naar zijn zin te hebben gehad en dat hij al zijn doelstellingen bij Unilever heeft bereikt. Na een overdrachtsperiode gaat Huët zich buigen over de volgende stap in zijn carrière.

Pitkethly werkt sinds 2002 voor Unilever en is momenteel 'executive vice-president' voor de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In voorgaande jaren gaf hij onder meer leiding aan het fusie- en overnameteam van Unilever en was hij financieel directeur voor het concern in Indonesië.

Of registreer je om te kunnen reageren.