Home

Nieuws 7 reacties

Man doodgestoken in vleesbedrijf Rosmalen

Rosmalen - Bij een steekpartij in een vleesverwerkingsbedrijf in Rosmalen (Noord-Brabant) is vrijdagmiddag een man om het leven gekomen. De politie hield kort daarna in de omgeving een verdachte aan.

De verdachte en het slachtoffer waren werknemers van het bedrijf, aldus een woordvoerder van de politie. De aanleiding van de steekincident is nog niet duidelijk.

Rond 14.15 uur kreeg de politie een melding dat er in het bedrijf aan de Biestkampweg iemand was neergestoken en dat de verdachte er vandoor was gegaan. Op basis van verklaringen van getuigen hield de politie kort daarna bij een schuur aan het Heeseind een man aan wegens mogelijke betrokkenheid.

Het onderzoek is nog in volle gang. Rechercheurs praten onder meer met werknemers van het bedrijf en er vindt sporenonderzoek plaats.

Laatste reacties

 • l coumans

  nog maar meer van dat soort mensen hier naaartoe halen, en hier maar uitkeringen uitdelen

 • agpros

  @coumans. Er staat: werknemers van het bedrijf. Geen uitkeringtrekkers dus. En ook onder de schaarse Nederlandse werknemers in de vleesverwerking zijn mensen met een kort lontje en vaardig met messen.

 • g.g


  agpros als je anderen hier naartoe haalt moet je je' eigen 'mensen een uitkering geven.  Dat is wat er bedoelt wordt. 

   

 • agpros

  @g.g  Ik ben zelf werkzaam in de 'open teelt ' en heb veel buitenlanse collega's. Ik heb niet de indruk dat 'eigen ' mensen er om zitten te springen om collega te worden of om in de vleesverwerking te gaan werken. Het werk moet toch gedaan worden. En met onwillige honden is het kwaad hazen vangen. M.a.w. ik heb liever werkwillige buitenlandse collega's dan collega's die tegen hun zin werkzaamheden als de mijne moeten verzetten.

 • l coumans

  agpros met de voerbak kan je elke hond leren hazen vangen  maw flink wat honger laten leiden

 • agpros

  @ l coumans. Ik heb ook met 'honden 'die met de voerbak getraind werden, samen gewerkt en dat waren niet de beste collega's.

 • Jan Veltkamp


  @ I coumans, Ben ik toch niet geheel met je eens. Het zijn er velen die liever snachts op het verkeerde pad gaan dan overdag werken. Waarmee ik niet wil zeggen dat je dit soort lieden maar moet pappen en nat houden. Maar ik zit er ook niet op te wachten om dit soort lieden als collega's te krijgen. Zo'n klojo kan de sweer gauw verpesten

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.