Home

Nieuws 2 reactieslaatste update:15 apr 2015

Yvon Jaspers reikt Agroscoopbokalen uit

Nederweert - Woensdag reikt Yvon Jaspers een Agroscoopbokaal uit aan klanten van voerleverancier ForFarmers Hendrix. De uitreiking vindt plaats bij 'Ons Boerenerf' in Nederweert-Eind.

ForFarmers reikt de prijs al verscheidene jaren uit aan ondernemers met de beste resultaten, maar dit jaar voor het eerst in zeven sectoren: melkvee-, vleesvee-, varkens-, pluimvee- en geitenhouderij, akkerbouw en de loonwerksector. De prijs is in het leven geroepen om te laten zien hoe trots het bedrijf is op zijn klanten. De verkiezing is onderdeel van de campagne 'Proud to be a farmer' waar Jaspers het boegbeeld van is. Doel van de campagne is om boeren minder bescheiden te laten zijn. Jaspers maakt regelmatig filmpjes waarin zij boeren bezoekt en interviewt over hun bedrijf. In de video's doet zij een appel op de boeren. Ze spoort ze aan initiatief te nemen en 'het boer zijn' uit te dragen in de directe omgeving.

Laatste reacties

  • koestal

    goed voor het imago van boeren

  • kuiken007


    kost een beetje

    heb je ook wat

Of registreer je om te kunnen reageren.