Home

Nieuws 1 reactie

Maat blijft voorlopig voorzitter LTO

Den Haag - Albert Jan Maat (62) is per 1 april begonnen aan zijn derde termijn als voorzitter van LTO Nederland. Dat heeft de landbouworganisatie vrijdag bekendgemaakt.

Maat is niet van plan nog een hele periode van vier jaar vol te maken, maar gaat tussentijds stoppen. Wanneer en waarom is niet bekend, maar een woordvoerder ontkent dat het te maken zou hebben met leeftijd.

Maat, die in april 2007 aantrad als voorzitter, wil leiding geven aan een 'veranderingsproces' waar LTO mee bezig is. Andere 'stevige uitdagingen' ziet hij in de herziening van het belastingstelsel, Natura 2000 en TTIP, het handelsoverleg tussen de EU en de VS.

Sinds oktober is Maat ook voorzitter van Copa, de Europese koepel van landbouworganisaties in Brussel. Die termijn loopt in oktober 2015 af.

Eén reactie

  • Tiny1946

    L:eiding geven voor een veranderings proces is wel een dure zaak.Opkomen voor het bedrijfs leven onderhandelen met het minesterie onder handelen met NVWA over allerij onzinnige praktijken, onder handelingen voeren over de pacht prijzen die veel te hoog zijn. Daar voor word je betaald, maar er gebeurd niets dan uw salaris opstrijken en je tijd uit doenen moe zijn van het niets doen. Eigelijk zou er een oproep moet komen dat we allemaal ons lid maatschap opzeggen. Nu we van die productschappen af zijn is een stap in de goede richting,nu de volgende stap.

Of registreer je om te kunnen reageren.