Home

Nieuws

Agroscoopbokalen ForFarmers uitgereikt

Nederweert - Yvon Jaspers heeft woensdag aan zeven agrarisch ondernemers uit verschillende sectoren de Agroscoopbokaal 2015 uitgereikt. De prijs is een initiatief van voerfabriek ForFarmers.

In de melkveesector won de familie Drietelaar uit Balkburg. Varkenshouder Hennie Korten uit Heibloem is winnaar van zijn categorie vanwege de productieverhoging op zijn bedrijf. Maatschap Kuiper uit Loenen is winnaar van de vleespluimveesector vanwege het vakmanschap. Winnaars van de legpluimveesector zijn Ard en Sylvia van der Weele in Lelystad vanwege de hoge voerconversie en laag uitvalpercentage. De Agroscoopbokaal Plant ging naar loon- en grondverzetbedrijf van Hal uit Voorst. Geitenhouderij Janneke's Hoeve van de familie Raymakers in Asten won in die categorie vanwege hun aandacht voor duurzaamheid en gezondheid. Familie Boogaard uit Meliskerke wonnen vanwege de laagste voerkosten per kilo groei van het vleesvee.

ForFarmers Hendrix selecteerde de winnaars vanwege hun technische en financiële cijfers. Dit gebeurt via een digitaal monitoringsprogramma, Agroscoop genaamd. Het bedrijf wil de bokalen jaarlijks gaan uitreiken aan die ondernemers die uitzonderlijk presteren. Yvon Jaspers is voor een jaar gecontracteerd voor promotiewerkzaamheden voor het voerbedrijf.

Foto

  • <p>De winnaars van de Agroscoopbokalen</p>

    De winnaars van de Agroscoopbokalen

    Foto: ForFarmers

Of registreer je om te kunnen reageren.