Home

Nieuws 2 reacties

Aandeelhouders stellen jaarrekening ForFarmers vast

Laren – Aandeelhouders hebben tijdens de algemene vergadering van ForFarmers de jaarrekening en de bestemming van de winst over 2014 goedgekeurd. Het dividend is vastgesteld op €0,17629 en zal na aftrek van dividendbelasting in geheel in contanten worden uitgekeerd.

Een ruime meerderheid van de aandelen is in handen van de coöperatie FromFarmers. De aandeelhouders gingen akkoord met de uitgifte van een prioriteitsaandeel aan de coöperatie. Tevens is machtiging verstrekt voor de koop van certificaten door ForFarmers voor een periode van 18 maanden. De onderneming kan zo stappen ondernemen richting een beursgang in 2016. Tijdens de vergadering is Erwin Wunnekink benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Laatste reacties

  • koestal

    goed bezochte vergadering,goede sfeer !

  • farmer135

    nou koestal, bij een beursgang zullen er weinig boeren op de
    aandeelhouders vergadering zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.