Home

Nieuws

200.000 bezoekers bij Kom in de kas

Bleiswijk - Iets meer dan 200.000 mensen hebben zaterdag en zondag een kijkje genomen in een kas.

'Kom in de kas' had zaterdag last van de regen, maar profiteerde zondag van de zon. "Door de regen gingen bezoekers eerder naar huis of bleven ze thuis. Dat hebben we zondag ruimschoots goed gemaakt met het lekkere weer'', aldus een woordvoerster van de organisatie. Vorig jaar trok het evenement 202.000 bezoekers.

De kassen in het Westland en Aalsmeer kregen de meeste mensen over de vloer. Daar zijn meer bedrijven en die konden beide dagen open zijn, legde de organisator uit. "Mensen vinden het vooral leuk om eens zelf een kijkje in een kas te nemen, lekker eten te proeven en vragen te stellen aan de tuinders. Dan is het mooi meegenomen dat er daarnaast een springkussen voor de kinderen is.''

'Kom in de kas' wordt volgend jaar gehouden op 2 en 3 april. ANP

Of registreer je om te kunnen reageren.