Home

Nieuws 4 reacties

Veerman vertrekt bij Rabobank

Utrecht - Cees Veerman stopt als commissaris bij de Rabobank. De oud-landbouwminister was sinds 2007 commissaris bij de Rabobank. Hij gaat zich inzetten voor de glastuinbouwsector. Deze sector zit in zwaar weer en een transitie van de sector lijkt noodzakelijk.

"Rabobank is zeer nauw met de glastuinbouwsector betrokken en juicht het dan ook van harte toe dat Veerman zijn expertise ter beschikking stelt", laat de bank weten. "Rabobank heeft bijna acht jaar kunnen profiteren van de enorme kennis en ervaring van Veerman. Zijn expertise maakt hem bij uitstek geschikt voor een actieve rol in de glastuinbouwsector. Ik wens hem daarbij veel succes", aldus Wout Dekker, voorzitter van de raad van commissarissen.

Laatste reacties

 • .....

  Eerst de glastuinbouw volpompen met schulden als bankier en nu gaat hij moeder Theresa spelen in deze sector, wat een schaamteloos mannetje is die Veerman toch.

 • Elevage

  tja zo kun je het ook bekijken @.........

 • veldzicht


  @ ? die tuinders hebben wel zelf deze ellende veroorzaakt,de een moest nog groter als de ander  en of er wel afzet was werd niet naar gekeken,

  de tuinders die een klein beetje normaal deden hebben niet zo veel problemen juist die strebers met tientallen ha  glas en maar uitbreiden zitten nu in zak en as.

  toch wel eigen schuld dikke bult.

   

 • Foxxy

  genieten van je opvolger en oude dag! 

Of registreer je om te kunnen reageren.