Home

Nieuws 7 reacties

Natura 2000 bij Europese prioriteiten Tweede Kamer

Den Haag - De Tweede Kamer heeft drie prioriteiten vastgesteld op het gebied van landbouw en natuur voor het Europese werkprogramma van 2015. Het gaat om de vogel- en habitatrichtlijn (Natura 2000), de levensmiddelenwetgeving en de herziening van het GGO-besluitvormingsproces.

Daarnaast zal de Tweede Kamer extra aandacht besteden aan het strategisch kader voor de energie-unie en de strategie voor de interne markt voor goederen en diensten.
Ieder jaar stelt de Tweede Kamer een Europese prioriteitenlijst op, gebaseerd op het werkprogramma van de Europese Commissie.

Laatste reacties

 • koestal

  Natura 2000 heeft prioriteit,natuur gaat voor economie in Nederland

 • rieuwersveld

  Kan Bleker niet terug komen! Die wist tenminste waar de prioriteiten lagen, en dat was niet natuur!

 • PetervanKempen


  Kan ook betekenen dat EU het anti beheer uitleggen van nederlands links geheel zat is, want goede biodiversiteit rapportage is nog nooit geleverd, wel miljoenen opgestreken door TBO's en geconsumeerd, niet voor beheer, maar aan salarissen

 • maatje 1904

  3 % van de aarde moet de mensheid voeden dus laten we nog maar wat natuur bij maken.

 • agro1


  de wereldvoedselvoorraad is zo overweldigend groot (abundant supplies), dat men niet weet waar het te laten. het wordt verkocht aan elke prijs en de eerste teeltbeperkingen zijn er al: suiker. nog meer van andere producten op een toch al totaal overvoerde markt. niet zeveren over vermeende tekorten.

 • J@gertje

  Als dat zo is agro1 dan moeten de wereldleiders zich diep gaan schamen.
  Er verhongeren namelijk nog steeds veel te veel mensen op deze aardkloot.

 • agro1


  jagertje, jagertje, jagertje, effe bijkomen, grappenmaker dat je bent.... wereldleiders en schaamte..... lang niet zo'n goeie gehoord. het 'voedselvraagstuk' is een verdelingsprobleem, koopkrachtige vraag, dus.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.