Home

Nieuws 2 reacties

Maatregelen achter de hand bij PAS

Den Haag - Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) zal extra maatregelen achter de hand houden als het programma aanpak stikstof (PAS) niet leidt tot de gewenste verbetering van de natuur.

Dat stelt de staatssecretaris in een brief aan de Tweede Kamer naar aanleiding van een advies van de Commissie voor de Milieueffectrapportage. Volgens de Commissie MER is Dijksma te optimistisch over de effecten van het PAS.  Het programma is ervoor bedoeld om ontwikkelingsruimte voor de veehouderij te creëren en tegelijk het natuurherstel of -behoud van voor stikstof gevoelige Natura 2000-gebieden te waarborgen.

Laatste reacties

  • Trot

    Wat houd natuur verbetering in meer onkruid of moeten de bomen harder groeien Want ik lees nooit hoe zo iets meetbaar is

  • Ishtar

    Wat zijn die maatregelingen, en waar kan ik die lezen?
    Als ze niet bekent zijn neemt Dijksma de boel bewust in de maling.

Of registreer je om te kunnen reageren.