Home

Nieuws 2 reacties

Rechter grijpt niet in op ontheffing ganzenjacht

Den Haag - De Raad van State ziet geen noodzaak om de ontheffing die de provincie Overijssel heeft verleend voor het afschieten van ganzen ongedaan te maken.

De Volgelbescherming had daarnaar gevraagd. De rechter zegt dat de provincie tijdig een besluit zal nemen, zodat het niet nodig is dat de rechter daar op ingrijpt. De provincie heeft aangegeven voor 1 maart naar de ontheffing te zullen kijken.

Laatste reacties

  • Gijs Gans

    Eindelijk een goede rechter. Die niet in gaat op de leugens van de vogelbescherming muizen, ganzen alles moeten we maar gedogen . en de schade wordt niet of slecht gedeeltelijk vergoed en dat alles door een handje vol mensen dat zelf van subsidie leeft . laten ze de geldkraan daar maar eens dichtdraaien waren we van een boel onzin af .

  • PetervanKempen

    Vogelbescherming: relnichten.
    Het is vandaag 2 maart. Wedden dat de provincie niets gaat veranderen aan hun reeds genomen besluit? Zij hebben meer onderbouwing in een enkel democratisch genomen besluit dan de vogelbescherming in zijn schreeuwstukjes van de afgelopen 10 jaar over dit onderwerp.

Of registreer je om te kunnen reageren.