Home

Nieuws 2 reacties

PvdD vervangt koe in logo door vlinder

Amsterdam - De Partij voor de Dieren heeft de koe in haar logo vervangen door een vlinder. "De vlinder is een dier dat symbool staat voor milieu en natuur, waarmee het logo de drie pijlers van de partij, dieren, natuur en milieu, samenbrengt", legt de partij uit.

Het oude logo, het beeld van een koe, deed dienst sinds 2006. De voorloper daarvan was een koe bij de interruptiemicrofoon in de Tweede Kamer. Het nieuwe logo wordt ingezet bij de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen, die op 18 maart worden gehouden.

Laatste reacties

  • J@gertje

    De levensloop van een vlinder is i.i.g. veel korter dan van een koe.
    Nu nog een kiesdrempel van minimaal 5 zetels invoeren, en de vlinder vliegt vanzelf in een spinnenweb.
    Waarna deze, op een geheel natuurlijke en diervriendelijke wijze, wordt leeg gezogen.

  • vraagteken

    logo lijkt meer op een kruis dan een vlinder

Of registreer je om te kunnen reageren.