Home

Nieuws 1 reactie

Meer dan duizend bezoekers bij PAS-info

Den Haag - Meer dan duizend bezoekers hebben gebruik gemaakt van de twaalf provinciale informatiebijeenkomsten over de programmatische aanpak stikstof (PAS). Het PAS-programma ligt tot en met vrijdag ter inzage, daarna eindigt de termijn om zienswijzen in te dienen.

Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) heeft de Tweede Kamer beloofd in de loop van de volgende maand met de Tweede Kamer te overleggen over de manier waarop de provincies omgaan met de ontwikkelruimte voor (vee-)bedrijven.

Het ministerie van Economische Zaken heeft een lijst gemaakt met vragen en antwoorden over het stikstofbeleid, over de ontwikkelingsruimte en andere aspecten van de programmatische aanpak stikstof.

Eén reactie

  • alco1

    Heel veel vragen zijn er gesteld.
    Niemand vroeg zich af of aannames zo regelgevend mochten zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.