Home

Nieuws 1 reactie

Kamervragen over trekker op Groningse rondweg

Groningen - VVD-Kamerleden Betty de Boer en Barbara Visser willen van minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) wat ze kan doen aan tractorverkeer op de ringweg in de stad Groningen.

Trekkers moeten van de ringweg gebruik maken, omdat de brug voor langzaam verkeer (Borgbrug) tot de zomer niet gebruikt kan worden vanwege herstelmaatregelen. De brug werd in november aangevaren door een binnenvaartschip.

Rijkswaterstaat heeft onderzoek gedaan naar de schade en de mogelijke alternatieve routes. Schoolgaande fietsers kunnen gebruik maken van speciaal ingezette bussen, nu ze de brug niet over kunnen.

Eén reactie

  • A1967

    Peppi en Kokkie willen ook belangrijk voor de mensheid zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.