Home

Nieuws 2716 x bekeken 2 reacties

ZLTO verjongt bestuur

ZLTO heeft vier bestuurders vervangen. Voor het eerst treedt een vrouw toe tot het hoofdbestuur van de Zuidelijke land- en tuinbouworganisatie.

Peter de Koeijer (regiovoorzitter Zeeland), Herman van Ham (regiovoorzitter Midden-Brabant) en Maarten Rooijakker (hoofdbestuurslid met portefeuille veehouderij) zijn geen bestuurder meer bij ZLTO. Zij worden opgevolgd door respectievelijk akkerbouwer Joris Baecke, veehouder Janus Scheepers en geitenhouder Jeanette van de Ven. De vierde nieuwe bestuurder is melkveehouder Jos Verstraten. Hij vervolgt Toon van Hoof op als voorzitter van ZLTO melkveehouders.

Laatste reacties

  • peter1960

    dat werd wel eens tijd ja

  • gradje1966@

    Wat is jong er zijn er nog een paar die rond de 50 zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.