Home

Nieuws 1379 x bekeken 2 reacties

Wakker Dier nomineert voor Liegebeest-verkiezing

Friberne en Duroc varkens, KFC, Danone, Gouda Holland keurmerk en Melkunie zijn door stichting Wakker Dier genomineerd als grootste Liegebeest 2015, een prijs voor misleidende marketing die de stichting jaarlijks uitreikt.

Voor de Liegebeest-verkiezing nomineert Wakker Dier dit jaar (keur)slagers door de varkensconcepten 'Friberne kruidenvarken' en 'Duroc d'Olives varken', plofkip van KFC, 'yoghurt Nature' van Danone, 'Holland Gouda keurmerk' van drie grote zuivelproducenten en geitenmelk van Melkunie. Volgens Wakker Dier doen deze bedrijven zich diervriendelijker voor dan ze zijn. De marketing voor koeien en varkens in de wei zouden misleidend zijn. Na 23 november roept de stichting de 'winnaar' uit.

Laatste reacties

  • Klaasvaak

    Moet de kop niet zijn ' genomineerd '?

  • veelust

    Mis ook de vegetarische slager met vegetarische biefstuk.
    Slager zonder vlees en biefstuk zonder bief, hoe bedoel je liegen of zal WD bepaalde voorkeuren hebben ??

Of registreer je om te kunnen reageren.