Home

Nieuws 7 reacties

Van Dam gaat de boer op

Den Haag - De dinsdag aangetreden nieuwe staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam, kondigt aan snel kennis te maken met de sector. "Ik ga snel op een paar plekken op bezoek om mensen en bedrijven te leren kennen", zegt hij op zijn Facebook-pagina.

In zijn eerste officiële reactie op zijn benoeming en beëdiging zegt Van Dam het een hele eer te vinden zich als bestuurder voor het land te mogen inzetten. "Ik ga me bezig houden met zaken die iedereen aangaan: het eten op ons bord en het groen om ons heen. Heel veel Nederlanders, waaronder veel kleine en grotere boerenbedrijven, vissers, natuurorganisaties, maar ook onderzoekers en uitvinders werken keihard om Nederland op die gebieden sterker, slimmer en mooier te maken", aldus Van Dam.

Laatste reacties

 • agri2

  En dat in 4 dagen per week.

 • kleine boer

  En 8 uur per dag.....

 • alco1

  Iedereen begint altijd met een charme offensief.

 • alco1

  Trouwens REDACTIE. Het is nog steeds hommeles met het inloggen van HOME.

 • veldzicht

  Niet zo negatief allemaal,geef die man het voordeel van de twijfel,volgend jaar zijn we er misschien wel blij mee en mag hij niet meer weg.

 • Beheerder
  Redactie

  @ Alco:
  Dank voor de reminder, want het is goed even een update te geven: We hebben de extreem hoge laadtijd van de homepage kunnen beperken, maar de problemen zijn nog niet helemaal opgelost. Het probleem is ingewikkeld omdat het niet consequent optreedt: sommige gebruikers ervaren op sommige momenten een vertraagd ladende homepage, anderen totaal niet.
  Kortom: De klachten zijn minder zwaar, maar nog niet weg. Onze deskundigen werken dus nog aan een definitieve oplossing.

 • evanderpasch1

  volgend jaar krijgen we een nieuw kabinet en nieuwe staatssecetaris

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.