Home

Nieuws 1 reactie

EU lanceert 'landbouwdashboard' met prijzen

De Europese Commissie heeft deze week een website gelanceerd met actuele marktprijzen en andere relevante marktgegevens voor graan, suiker, zuivelproducten, pluimveevlees, rundvlees, varkensvlees.

Het 'landbouwdashboard' moet boeren helpen de markt beter te doorgronden en betere bedrijfsbeslissingen te nemen. De cijfers worden dagelijks bijgewerkt door deskundigen van het Directoraat-generaal Landbouw van de Commissie.

Eén reactie

  • farmerbn

    Ik zie liever meer openheid in prijzen voor producten die wij kopen zoals ;kunstmest, diesel, sojaschroot , trekkers enz. Nu is het zo dat iedereen andere prijzen krijgt voor hetzelfde product. Onze productprijzen liggen op straat zodat we niets extra kunnen beuren bij supermarkten,slachthuizen enz.

Of registreer je om te kunnen reageren.