Home

Nieuws 5 reacties

VVD wil opheldering over storing site RVO.nl

Den Haag - VVD'er Helma Lodders wil dat melkveehouders extra tijd krijgen om de fosfaatreferentiewaarde op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) te controleren.

Lodders zegt dat in vragen aan staatssecretaris Sharon Dijksma over storingen op de site  van RVO.nl. Het VVD-Tweedekamerlid vindt ook dat de website beter moet worden ingericht, waardoor melkveehouders beter verwezen worden naar de fosfaatreferentiewaarde. Die waarde is van belang bij de uitvoering van de Melkveewet.

Lodders wil van Dijksma weten hoe vaak er storingen zijn geweest met de website,  hoeveel klachten daarover zijn ingediend en hoe die worden afgehandeld.

Laatste reacties

 • EMERGO!

  afgelopen dinsdag en woensdag konden er geen aanvullende gegevens doorgegeven worden en geen derogatie worden aangevraagd.
  Wonderlijk dat dit elk jaar gebeurd, terwijl men weet dat 18000 boeren aan de slag gaan in 3 weken! dus 6000 per week = 1200 per dag! in de 8 werkzame uren (??) van een adviseur = dus 150 per uur!
  Maar als we iets te laat indienen of een vinkje vergeten, hangen ze je op!

 • boerke

  niet alleen afgelopen dinsdag en woensdag was de site slecht toegankelijk, maar 30 en 31 december was deze ook zeer instabiel

 • Marco22

  Overheid en ict geen goed idee. Is papier geen optie?

 • dayo

  gewoon een maandje langer de tijd om alles te regelen goed voor de spanningen bij de boer en de spanningen bij de ict van RVO, en wat is nu een maandje op een mensenleven....

 • andre39q

  helemaal mee eens dayo Gisteren mijn aanvullende gegevens ingevoerd dit ging best maar die E-herkenning een drama, e mailtje hier smsje daar wachtwoord invoeren weer wachtwoord veranderen weer een email aanklikken weer een code via sms en ja ik was binnen hoera lang leve de veiligheid op het internet . Ik ben zo ongeveer anderhalf uur bezig geweest om alles in orde te krijgen. Hopelijk zijn jullie wat handiger daar mee succes voor wie nog een E-herkenning moet aanvragen.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.