Home

Nieuws

The Greenery: vergelijkbaar handelsvolume in 2015

Barendrecht - The Greenery verwacht dat in 2015 de productie van bij Coforta aangesloten leden stabiel blijft. Dat meldt de afzetorganisatie van groente en fruit in een reactie op het vertrek van vier telers van puntpaprika's naar afzetorganisatie Door en van acht radijstelers naar handelsbedrijf Versland.

Volgens een woordvoerder van de coöperatie staat er tegenover het vertrek van leden ook aanwas van nieuwe leden. Er is door het vertrek geen sprake van onrust. De beschikbaarheid van producten staat ook niet ter discussie. Alleen de manier waarop klanten worden beleverd, wijzigt. De reorganisatie verloopt volgens plan. Het doel is om volgend jaar omzetgroei te behalen en dat eind 2015 de kernactiviteiten winstgevend zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.