Home

Nieuws 3 reacties

NAJK begint partnerschap met Bol.com

Utrecht - Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) is een partnerschap aangegaan met webwinkel Bol.com. Klanten die via de website van NAJK producten kopen bij Bol.com steunen daarmee het NAJK.

Onder het motto 'Kies voor een échte toekomst', roept NAJK websitebezoekers op om de boeren en tuinders van de toekomst te steunen door via de NAJK-site bij Bol.com te kopen.
NAJK speelt hiermee in op de onrust die is ontstaan nadat duidelijk werd dat de Partij voor de Dieren ook een dergelijk partnerschap heeft met Bol.com. Op twitter riepen sommige boeren op Bol.com te boycotten. Bol.com reageerde dat het partnerschap heeft met 18.000 sites en dat de samenwerking met de PvdD al sinds 2012 loopt.

Laatste reacties

 • Ishtar

  Iemand een link naar de commotie?
  Ben wel benieuwt wie er commotie maakt en waarom.
  Als dat boeren zijn volgens dit artikel, dat is dat onbegrijpelijk als ze dat echt menen.
  Dan sta je werkelijk totaal buiten enige vorm van realiteit.
  18.000 deelnemers aan het partnerprogramma.

 • Martin Oldenhof

  Hierbij de link van het NAJK

  http://bit.ly/1CFOafK

  Als de link niet werkt kan deze evt. ook in de URL balk worden gekopieerd.

 • pinkeltje

  En dan klagen dat de sector afhankelijk is geworden van enkele grote spelers in de markt, inclusief een paar groot winkelbedrijven. En dat het gedaan is met de toekomst van het zelfstandig ondernemerschap en vooral van het 'gewone' familiebedrijf. In de Retail niet anders en ook daar doen boeren gewoon aan mee. Klik klik, kijken waar het nog voor een centje minder kan. Ik neem het niemand kwalijk, maar zo wordt de boer ook behandeld als hij/zij zijn melk of aardappelen te koop aanbiedt. Gewoon niet meer betalen dan waar je ze het product voor afhandig kunt maken. Straks niet klagen dus dat Bol.com veel bedrijven kapot heeft gemaakt en dat we een beetje afhankelijk zijn geworden van enkele beursgenoteerde ondernemingen. U hoeft geen illusies te hebben dat Bol.com haar leveranciers veel gunt.

Of registreer je om te kunnen reageren.