Home

Nieuws 2 reactieslaatste update:16 jan 2015

Honderden aanmeldingen actiedag muizenschade

Scharnegoutum – Het loopt storm met aanmeldingen voor de 'Actiedag muizenschade' op maandag 19 januari.

Honderden boeren hebben zich inmiddels aangemeld voor de bijeenkomst naar aanleiding van de muizenplaag die vooral in Friesland veel schade veroorzaakt. De organisatie is door het grote aantal aanmeldingen op zoek gegaan naar extra ruimte voor de bijeenkomst die gepland stond in Zalencentrum 't Haske in Joure. Die ruimte heeft de organisatie gevonden in het Abe Lenstrastadion in Heerenveen. Aanmelden en informatie via de website van LTO Noord.

Bekijk de fotoreportage over de muizenplaag

Laatste reacties

  • agro1

    wie de vlooien op de hond beschermt, doet ongetwijfeld een nobele daad, alleen, wie wil die hond zijn???? het ongedierteprobleem (ganzen, duiven =vliegende stadsratten, everzwijnen, kraaiachtigen, ratten, vossen, eenden, muizen etc.) in een notedop.

  • arib

    Agro1, voortreffelijk verwoord. Die politieke figuren in Den Haag willen natuurlijk zichzelf beschermen.

Of registreer je om te kunnen reageren.