Home

Nieuws 1 reactie

Heijmans programmadirecteur Diervoeder bij Nevedi

Rijswijk – Mark Heijmans (40) is met ingang van 1 januari 2015 benoemd tot programma-manager Diervoeder bij de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi).

Heijmans werkte daarvoor voor de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie (ZLTO) en LTO Nederland. Daar hield hij zich als coördinator en projectleider onder meer bezig met mineralenkringlopen in de veehouderij en andere complexe maatschappelijke thema's en politieke dossiers. Mark Heijmans studeerde economische en agrarische geografie aan de Universiteit Utrecht en in Wageningen.
Nevedi verwacht dat de affiniteit met de diervoedersector en vooral bekendheid met de dierlijke productieketens goed van pas komt in de nieuwe werkkring van Mark. Naast de verantwoordelijkheid voor verschillende dossiers en projecten voor de Nederlandse en Europese diervoedersector zal zijn inzet met name gericht zijn op het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van nieuwe samenwerking met ketenpartners in de zuivel-, eieren- en varkenssector.

Eén reactie

  • B. Heeren

    Marc proficiat met je nieuwe baan het zal moeilijk zijn om een opvolger voor jouw te vinden die zoveel passie heeft voor zijn vak.
    mvg Theo Heeren

Of registreer je om te kunnen reageren.