Home

Nieuws

Westfleisch lijft worstfabrikant Aldenhoven in

Münster - Westfleisch koopt het in Gelsenkirchen in het Ruhrgebied gevestigde vleeswarenbedrijf Aldenhoven. Volgens het Duitse vleesconcern produceert deze fabrikant jaarlijks rond de 10.000 ton vleeswaren en worst en werken er 160 mensen.

Westfleisch wil met de acquisitie primair de vleeswaren- en worstproductie in haar eigen bedrijf in Oer-Erkenschwick versterken. De capaciteit is daar groot genoeg om de productie van Gelsenkirchen en het grootste deel van het personeel over te nemen. De bedoeling is daarom dat de productie in Gelsenkirchen wordt beëindigd. Dat plan moet uiterlijk medio volgend jaar zijn gerealiseerd, aldus Westfleisch. Dit concern is nu al de op twee na grootste vleeswaren- en worstmaker van Duitsland.

Of registreer je om te kunnen reageren.