Home

Nieuws

Twee personen overleden na instorten muur bij meststoffenbedrijf

Waalwijk - Door een ongeluk bij een meststoffenbedrijf in Waalwijk zijn donderdagmiddag twee mannen om het leven gekomen.

Volgens de politie zijn de mannen terechtgekomen onder een wand betonblokken die omviel. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is nog onduidelijk. Het gaat volgens Brabants Dagblad om een bedrijfsongeval bij Van de Reijt Meststoffen BV in Waalwijk. De slachtoffers zijn een 22-jarige man uit Andel en een 54-jarige man uit Waalwijk. De hulpdiensten, die snel ter plekke waren, konden niets meer voor de mannen doen. Zij overleden ter plekke.

Een van de slachtoffers was een medewerker van Van de Reijt, het andere slachtoffer werkte bij een bedrijf in de omgeving. Hij was opgeroepen voor een kleine reparatie aan een van de machines. Na de reparatie stonden de twee mannen nog even te praten, toen een wand met betonblokken plotseling naar beneden kwam en bovenop hen viel.

Of registreer je om te kunnen reageren.